چگونه سرعت سایتمان را بالا ببریم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ارائه ی خدمات مجازی و آدرس esmaeil3395.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 148
:: کل نظرات : 6

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 7

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 50
:: باردید دیروز : 79
:: بازدید هفته : 375
:: بازدید ماه : 367
:: بازدید سال : 6479
:: بازدید کلی : 18334

RSS

Powered By
loxblog.Com

فروش فالوور و لایک اینستاگرام

چگونه سرعت سایتمان را بالا ببریم
شنبه 31 تير 1402 ساعت 8:40 | بازدید : 308 | نوشته ‌شده به دست اسماعیل | ( نظرات )

بالا بردن سرعت سایت وردپرس

1. تست های عملکرد را اجرا کنید.


ابتدا، بیایید بفهمیم که سایت شما از نظر عملکرد در کجا قرار دارد. هیچ معیار جامعی وجود ندارد که این را خلاصه کند، زیرا عملکرد بر اساس منطقه جغرافیایی هر بازدیدکننده، قدرت اتصال به اینترنت و اینکه آیا سایت شما توسط مرورگر آنها ذخیره شده است یا نه متفاوت است.

سرعت صفحه نیز در صفحات سایت شما بسته به مقدار و نوع محتوای هر یک متفاوت خواهد بود. صفحات اصلی وب‌سایت معمولاً برای تخمین سرعت بارگذاری مورد استفاده قرار می‌گیرند، اگرچه شما باید سایر صفحات پربازدید دیگر را نیز آزمایش کنید.

برای به دست آوردن بهترین برآورد ملموس، سایت خود را با یک ابزار سنجش عملکرد رایگان مانند Website Grader آزمایش کنید. فقط URL صفحه اصلی خود را بچسبانید و ببینید که سایت شما چگونه کار می کند. این ابزار و بسیاری دیگر حتی پیشنهاداتی برای سرعت ارائه می دهند که می توانید آنها را اعمال کنید، سپس دوباره امتحان کنید.

صفحه نتایج ابزار Website Grader

مطمئن شوید که عملکرد را به طور منظم تست کنید، به خصوص پس از افزودن عملکرد جدید. این امر تأیید می کند که سایت شما همچنان به ارائه صفحات با سرعت رقابتی ادامه می دهد.

2. یک ارائه دهنده هاست قابل اعتماد انتخاب کنید.


میزبانی وب با کیفیت پایه و اساس یک سایت وردپرس سریع است. ضروری است که هم یک ارائه دهنده هاست و هم طرحی را انتخاب کنید که نیازهای پهنای باند و عملکرد شما را برآورده کند. اکثر هاست های وردپرس انواع مختلفی از میزبانی را ارائه می دهند: میزبانی مشترک، میزبانی اختصاصی، میزبانی سرور خصوصی مجازی (VPS) و برنامه های میزبانی مدیریت شده وردپرس.

هنگام انتخاب یک برنامه میزبانی وردپرس، به طور کلی آنچه را که برای آن پرداخت می کنید دریافت می کنید. در یک انتهای طیف، میزبانی مشترک وجود دارد. این برنامه ها به شما امکان می دهند وب سایت خود را روی همان سروری که تعدادی از وب سایت های دیگر میزبانی کنید. شما نمی توانید قیمت هاست اشتراکی را شکست دهید، بنابراین کاربران جدیدتر وردپرس ممکن است این گزینه را انتخاب کنند تا قبل از ارتقا به صورت آنلاین شتاب بیشتری بگیرند. با این حال، اگر سایت دیگری در سرور شما بازدیدهای زیادی داشته باشد، عملکرد شما آسیب می بیند، زیرا هر دو با منابع یکسانی کار می کنید.

وب‌سایت‌های تأسیس‌شده با محتوای بیشتر و سطوح بالای ترافیک معمولی باید در عوض یک برنامه میزبانی اختصاصی، VPS یا مدیریت شده از یک ارائه‌دهنده معتبر پیدا کنند. این برنامه ها منابع سرور کافی را برای مدیریت افزایش ترافیک بدون تأثیر بر زمان بارگذاری اختصاص می دهند.

اگر در حال انتخاب یک شرکت میزبان یا تغییر به یک شرکت جدید هستید، به لیست ارائه دهندگان هاست پیشنهادی ما نگاهی بیندازید.

3. همه چیز را به روز کنید.


اگر مدیر وردپرس هستید، به‌روزرسانی‌ها بخشی از زندگی هستند. هسته وردپرس، تم ها و افزونه ها همگی باید به روز شوند تا به سایت شما کمک کنند تا از جمله موارد دیگر کارآمدتر اجرا شود. همیشه آخرین نسخه ها را اجرا کنید تا عملکرد را بهینه کنید، سایت خود را ایمن نگه دارید، باگ ها را اصلاح کنید، و اطمینان حاصل کنید که هر ویژگی و ابزار همانطور که باید عمل می کند.

4. از آخرین نسخه PHP استفاده کنید.

 

PHP زبان برنامه نویسی است که تمام وب سایت های وردپرس را قدرت می دهد. این یک زبان سمت سرور است، به این معنی که فایل های آن در وب سروری که سایت شما را میزبانی می کند ذخیره و اجرا می شود. مانند تم ها و پلاگین ها، PHP همچنین به روز رسانی های گاه به گاه را برای اجرای کارآمدتر منتشر می کند که به نوبه خود به بارگذاری سریعتر صفحات شما کمک می کند.

آخرین نسخه پایدار PHP PHP 7 است که در سال 2015 منتشر شد. PHP 7 یک بهبود عملکرد بزرگ نسبت به PHP 6 است و واقعاً دلیلی وجود ندارد که وب سایت خود را روی آن اجرا نکنید. راهنمای ما در مورد PHP 7 در وردپرس را ببینید تا یاد بگیرید چگونه نسخه PHP سایت خود را بررسی کنید و آن را به صورت دستی به روز کنید.

همچنین می توانید اسناد میزبانی سایت خود را بررسی کنید یا با پشتیبانی تماس بگیرید تا ببینید از کدام نسخه PHP استفاده می کنید. اگر PHP 7 نیست، از میزبان خود بخواهید نسخه PHP سایت شما را به روز کند.

5. پلاگین های استفاده نشده را حذف کنید.


وقتی صحبت از افزونه های وردپرس می شود کیفیت بهتر از کمیت است. از آنجایی که هر افزونه مانند یک نرم افزار کوچک در وب سایت شما است، اجرای بیش از حد به طور همزمان می تواند بر زمان بارگذاری سایت شما تأثیر منفی بگذارد. حتی اگر از افزونه خاصی استفاده نمی کنید، این احتمال وجود دارد که در پس زمینه کارهای غیر ضروری انجام دهد و منابع را مصرف کند. ممکن است زمان آن رسیده باشد که کم کنیم.

با غیرفعال کردن هر افزونه ای که مطمئن هستید دیگر هرگز از آن استفاده نخواهید کرد، شروع کنید. پس از هر بار غیرفعال سازی سایت خود را تست کنید، سپس پس از اطمینان از اینکه همه چیز هنوز کار می کند، این افزونه ها را حذف کنید. سپس پلاگین ها را یک به یک غیرفعال کنید تا ببینید کدامیک در سرعت تفاوت دارند. یافتن جایگزین های سبک وزن برای این افزونه ها را در نظر بگیرید.

6. فقط پلاگین های با کیفیت بالا نصب کنید.


اکنون که با از بین بردن افزونه های غیرضروری خود به بخش کمیت رسیدگی کرده اید، مطمئن شوید که افزونه هایی که در اطراف خود نگه می دارید با کیفیت هستند. بهترین افزونه های وردپرس به گونه ای کدگذاری شده اند که منابع سرور مورد نیاز خود را تنها در زمانی که به آنها نیاز دارند مصرف می کنند. این افزونه ها همچنین از نظر کد سبک هستند و فضای ذخیره سازی زیادی را در سرور شما اشغال نمی کنند و به طور مرتب به روز می شوند تا با به روز رسانی های اصلی وردپرس هماهنگی داشته باشند.

بهترین راه برای اطمینان از سازگاری افزونه‌های شما این است که فهرست‌های توصیه‌ها را بررسی کنید (ما تعداد زیادی از آن‌ها را داریم – اگر علاقه دارید از اینجا شروع کنید)، که معمولاً میزان ساخت و نگهداری هر افزونه را در نظر می‌گیرد. قبل از نصب یک افزونه جدید، نظرات و بازخوردها را بررسی کنید

 

هر گونه شکایت از عملکرد ضعیف، و تست های عملکرد را پس از فعال سازی مجدد اجرا کنید تا مطمئن شوید که سرعت شما به طور قابل توجهی تحت تاثیر قرار نگرفته است.

7. از یک تم سبک استفاده کنید.


مانند افزونه ها، قالب وردپرس فعال شما ممکن است بار غیرضروری را روی سرور وب شما وارد کند. تم هایی که مملو از تصاویر و جلوه های باکیفیت هستند ممکن است جذاب به نظر برسند، اما هزینه ای دارند. افکت‌های فانتزی می‌توانند به کد زیادی نیاز داشته باشند، و بسیاری از تم‌ها به‌طور ناکارآمد برنامه‌ریزی می‌شوند، که هر دو اندازه فایل‌ها را افزایش می‌دهند و عملکرد صفحه شما را کاهش می‌دهند.

در عوض، یک تم ساده با ویژگی‌های لازم برای صفحات خود انتخاب کنید. در صورت تمایل، همیشه می توانید جلوه های بیشتری را بعداً از طریق افزونه ها یا CSS سفارشی اضافه کنید. لیست تم های پیشنهادی وردپرس ما مکانی عالی برای شروع جستجوی شما است.

8. تصاویر را بهینه کنید.


تصاویر بزرگ یکی دیگر از مقصران رایج وب سایت های وردپرس کند هستند. برای افزایش بیشتر عملکرد سایت خود، اندازه فایل های تصویری خود را تا حد امکان کاهش دهید بدون اینکه کیفیت را کاهش دهید. هدف این است که در فضا صرفه جویی کنید اما از وادار کردن کاربران برای دیدن تصاویر شما چشم نبندید.

می توانید فایل های تصویری را با فتوشاپ یا هر نرم افزار ویرایش تصویر دیگری فشرده سازی کنید. همچنین می توانید یک افزونه بهینه سازی تصویر وردپرس مانند Smush یا EWWW Image Optimizer را امتحان کنید.

پلاگین وردپرس Smush در بازار افزونه ها

9. سعی کنید محتوای خود را با تنبلی بارگذاری کنید.


اگر وردپرس شما دارای تصاویر زیادی است، می توانید بارگذاری تنبل را نیز اجرا کنید. به جای رندر کامل همه تصاویر در یک صفحه در اولین بارگیری صفحه، بارگذاری تنبل فقط تصاویری را که در پنجره مرورگر کاربر ظاهر می شوند بارگیری می کند و بارگیری بقیه را تا زمانی که کاربر به سمت پایین اسکرول کند به تعویق می افتد.

بارگذاری تنبل تصور زمان بارگذاری سریع‌تر صفحه را به وجود می‌آورد، زیرا محتوای شما به‌تدریج بارگیری می‌شود، به‌جای اینکه مرورگر خود را ملزم به انجام تمام کارهای بارگذاری یک‌باره کند. علاوه بر تصاویر، بارگذاری تنبل را می توان در رسانه های دیگر مانند جاسازی های ویدئویی و همچنین سایر محتوای صفحه مانند متن و نظرات اعمال کرد. برای شروع، فهرست ما از پلاگین های بارگذاری تنبل تصویر را بررسی کنید.

10. ویدیوها را روی سرور خود میزبانی نکنید.

 

توجه کنید که چگونه در بالا نگفتم «ویدیوها»، بلکه «ویدیو جاسازی‌ها» را گفتم. به این دلیل که از بین انواع فایل‌هایی که می‌توانید در سرور میزبانی وب خود ذخیره کنید، ویدئوها یکی از منابع فشرده‌ترین هستند. آنها فضا را مصرف می کنند و می توانند در هنگام بارگذاری صفحه شما را تا حد زیادی کند کنند. ذخیره حتی یک ویدیو در سرویس شما می تواند به عملکرد شما آسیب برساند.

با این حال، ویدیوها راه بسیار خوبی برای جذب بازدیدکنندگان هستند، بنابراین نباید آنها را به کلی کنار بگذارید. به جای قرار دادن ویدیوها در کتابخانه رسانه خود، از یک سرویس میزبانی ویدیوی شخص ثالث مانند YouTube، Vimeo یا Wistia استفاده کنید. این سرویس ها فضای ذخیره سازی را برای شما مدیریت می کنند، بنابراین تنها کاری که باید انجام دهید این است که ویدیو را با کد جاسازی شده در صفحه خود قرار دهید. برای بازدیدکنندگان فرقی نمی کند (آنها همچنان همان ویدیو را خواهند دید)، اما تجربه کاربری شما تا حد زیادی بهبود خواهد یافت.

اگر این 10 روش برای شما کارساز نبود بهتر است سری به دوره افزایش سرعت سایت بزنید، در این دوره به صورت 0 تا 100 به روش هایی که میتوانید برای بالا بردن سرعت سایتتان به کار ببرید پرداخته شده که میتوانید تمام استفاده را از این دوره ببرید.




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: